C/AL

AL

Power BI

Development met Solutions-Factory

Mijn carrière begon ik aanvankelijk als COBOL Programmeur. Daarnaast heb ik diverse projecten in Clipper, VBA en Progress gedaan. Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben met Dynamics NAV, zowel functioneel als technisch, en met een meer dan gemiddelde belangstelling voor de ontwikkelomgeving, enerzijds als Productmanager en anderszijds als Teamleider van een Scrum Team, stortte ik me vol enthousiasme op AL Development in het nieuwe Visual Studio Code. De opleiding hiervoor heb ik gevolgd bij Plataan in Hasselt en ik was direct verkocht. Na deze opleiding heb ik veel tijd besteed aan het maken van Extensions voor Business Central.


Behalve Development in AL en C/AL heb ik ervaring in het maken van dashboards in Power BI. Groot voordeel als Developer is mijn functionele kennis, niet alleen inhoudelijk van het Dynamics NAV/365 Business Central platform, maar zeker ook van ERP - en financiële processen, met name in de zorg.


Een van mijn eerste klussen was het maken van een module in NAV2018 voor het inkoopprijsbeheer van een Apotheek van een middelgroot ziekenhuis en het ontwikkelen van diverse rapportages.


Een bevlogen C/AL of AL developer nodig die functioneel weet wat er gebouwd moet worden? Neem contact op en we maken vrijblijvend een afspraak.