ERP

Business Central

Finance

Consultancy/Projectleiding

Toen ik (alweer wat jaartjes geleden) Technisch Consultant was behaalde ik de Microsoft MCP en MCSE certificaten, evenals het Cisco CCNA certificaat voor Netwerk- en Routerspecialist.
Hierna ben ik me steeds meer gaan toeleggen op Functioneel Consultancy, eerst als Implementatie-Consultant voor Exact Financials en later als Senior - en deels Business Consultant voor ERP trajecten, vooral in de zorg ( meest ziekenhuizen). Uiteindelijk schopte ik het tot Productmanager. Daarna besloot ik voor mezelf te beginnen.


Als ik één ding heb geleerd is het wel dat mensen het succes maken. Ik heb vaak gezien dat wat een bijna hopeloos project leek een succes werd door gedreven mensen. Het omgekeerde geldt net zo goed. Altijd weer blijkt het belang van samenwerking, met de klant, met het team, om tot het beste resultaat te komen. Vandaar ook mijn motto: "mensen maken het succes".

Kortom: een ervaren, Senior Consultant nodig die de juiste toon weet te vinden? Neem contact op en we maken vrijblijvend een afspraak.